Feedback

Algemene Informatie AVG


Privacy, de term die zeker wekelijks voorbij komt in de media. Ook bij Car-Systems houden wij ons hier dagelijks mee bezig, want wij vinden uw privacy en die van uw klanten belangrijk.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat uw data op uw eigen systeem staat en deze data niet voor ons toegankelijk is zonder uw toestemming. Wanneer onze helpdesk uw systeem overneemt, heeft u daar vooraf door een aantal kliks, toestemming voor gegeven. Pas daarna kunnen wij u helpen en samen met u uw data bekijken.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR)
Zoals u wellicht weet wordt op 25 mei 2018 de nieuwe Europese privacywet in werking gesteld. Samen met een team van specialisten zijn wij hier ons op aan het voorbereiden. Voor deze datum ontvangt u van ons een bericht over de zaken die wij hebben ondernomen om u te helpen aan deze wetgeving te kunnen voldoen.
Tevens zult u t.z.t van ons een bewerkingsovereenkomst/verwerkingsovereenkomst ontvangen voor wanneer u onze ondersteuning nodig heeft bij gebruik van uw database, u verleent ons per keer zelf toegang tot de database. Wij hebben dus alleen toegang op het moment dat u hier toestemming voor heeft gegeven. Nadat de situatie is opgelost, hebben wij geen toegang meer tot uw data.

Gedeelde data
Weet u dat uw data gedeeld wordt via koppelingen met diverse partijen? Ook hier kunt u zich alvast voorbereiden op het ingaan van de nieuwe wetgeving. Zorg dat u bewerkingsovereenkomsten/verwerkingsovereenkomsten sluit met o.a. de volgende partijen, alleen noodzakelijk indien u daarmee gekoppeld bent:

a. W.E.S.P
b. Problicity
c. MyMarkting manager
d. iGarage
e. ServiceBook
f. Uw boekhoudsoftware in de cloud
g. Backupsoftware
h. Andere partijen waar u (klant)gegevens naar aanlevert, t.b.v bijvoorbeeld mailingen of anderszins.

(Deze bewerkingsovereenkomsten/verwerkingsovereenkomsten, kunt op de site van de Bovag vinden. zie ook de link hieronder)

Wilt u alle ins en outs weten over de Europese privacywetgeving? Klik dan hier via de Bovag website of hier via de Autoriteit Persoonsgegevens website
Bewerkingsovereenkomsten/ verwerkingsovereenkomsten downloaden via Bovag: klik hier

U dient bij ons ook een verwerkersovereenkomst te tekenen zodat wij zonder zorgen de support kunnen blijven leveren zoals u van ons gewend bent.
Klik hier om deze overeenkomst te bekijken en/of te ondertekenen.

Zodra wij weer een stap verder zijn in de ontwikkeling hoort u weer van ons.