Feedback

Product ondersteuning

Bekijk hieronder de verschillende product ondersteuning mogelijkheden van Car-Systems.

Uiteraard is de GRATIS helpdesk (088-5600070) gedurende werkdagen beschikbaar. Hier zit een team van specialisten klaar om al uw vragen te beantwoorden of storingen te verhelpen.

Gebruikersavonden


  Een gebruikersavond is een GRATIS informatie avond voor bedrijven die langere tijd met onze software werken. Op deze avond wordt er met meer diepgang uitleg gegeven aan de dagelijkse werkwijze van de software. Er is ook altijd ruimte om direct vragen te stellen. Een gebruikersavond bied gemiddeld de gelegenheid, aan ongeveer 50 tot 60 personen van verschillende bedrijven, om meer kennis te vergaren van bestaande functionaliteiten. Afhankelijk van ontwikkelingen worden op deze avond ook nieuwe functionaliteiten gepresenteerd.

  De avond wordt georganiseerd in samenwerking met meerdere verschillende grossiers uit het hele land. De inschrijving voor deze avonden staat open voor iedere Car-Systems klant ongeacht hun grossiers voorkeur.

  Klik hier voor meer informatie en om de beschikbare gebruikersavonden te zien en een inschrijving te plaatsen.

Workshops


Consultancy op locatie


  Voor die bedrijven die het maximale uit de software willen halen, of een verbeterslag willen maken op hun huidige werkwijze in de garagesoftware, bieden wij de mogelijkheid dit op locatie te begeleiden. Deze BETAALDE ondersteuning bevat een data analyse, een dagdeel consultancy en nazorg van openstaande punten.

  Bij interesse voor deze consultancy kunt u hier vrijblijvend een aanvraag indienen. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen door te spreken.

  Klik hier om u aan te melden voor vrijblijvende informatie